maanantai 27. helmikuuta 2017

Rodiek - Pulassa ollaan

Heippa kaikki. :)
Jees, ylihuomenna on maaliskuu, kohta lumet sulaa, on lämmin ja kesä tulee!!! :)
Hiihtoloma loppui eilen, ja tänään oli jo koulua. Oisin kyllä ihan hyvin voinut jäädä vielä hetkeksi lomalle. :D

Tää on niin hienon näköstä! ♥_♥

Bethanyn ilme. XD

Nää tuolit on muuten mun all-time lempparit. Maksaa 900 simeleonia per kpl, mut noi on ihan sika ihanat!

Vähän väsy. :(

Ja pääki on kipee. :/

Annabella kattoo lasien yli tuolta tolle näytisti. :D

Voi raukka. :(

On tullu nukuttua vähän huonosti. :D

Christopher ja Annabella näyttää siltä että niillä ois jotain riitaa.

Mut ne näyttää kyl myös sulosilta!

Uuuu, synttärit.

Annabella on todella innoissaan. XD

Semmonen tyttö. :)

Ihan nätti. :)

 IDIOOTTI! Etsä syö ulkona yöpuvussa pahoissa talvipakkasissa aamupalaa!

Kaunista. :D

Mikä näitä ihmisiä vaivaa kun ei viititä pukea kunnolla päälle!

Noi silmälasit heijastaa aika ikävästi. :(

Kiva et on kivaa, mut se takki päälle!

Christopher ja Annabella lähtee lomalle. :)

Joten Celine ja Annabella jää kahestaan!

Ooookkeei...

HEEEIII! Törkeetä.

No ehkä se oli vähän hauskaa. :D

Kaapin sijasta laatikkoon.

Mä varmaan unohdan kertoa sit kun ollaan blogin puolella siinä vaiheessa, mutta pelissähän meen nyt siinä vaiheessa että Celine on teini. Ja arvatkaa mitä?! Celine on "kiinnostunut romanttisesti" eli basically ihastunut Bethanyn parhaaseen ystävään Maureeniin, joka on siis tyttö. Se ois muuten ihan ok, mutta kun lesbot ei voi saada omia oikeita lapsia. :( Tai sit Celine vois hankkia lapsen eka ja sit vasta alkaa seurustelemaan Maureenin kaa... Hmmm.

Kitaristi. ♥ (ja se takki hemmetti soikoon!)

Huonekuvaan on hyvä lopettaa. :)

2 kommenttia:

 1. Mitämitämitä, täällä on postaus mut ei yhtään kommenttia? o.O Ja nyt en osaa sanoa, oonko ees lukenu tätä ja jos en, ni en ymmärrä miten se on sit livahtanu ihan sivusuun tuolla lukulistassa. No, oli miten oli, nyt korjataan se virhe!

  Tuleeko nuo tuolit jossain lisärissä tai kamasetissä? :o Onko siulla muuten missään mainintaa siitä, mitä lisäreitä ja kamasettejä omistat? Äkkiseltään en ainakaan löytäny mistään. Jotenkii noista tuoleista tulee mieleen 70-, 80- ja 90-lukujen kamasetti, mut emt onks siulla sitä :D ///Pikagoogletus ja ei se tuoli ainakaan siinä tule. Noh, googlettelen varmaan lisää vielä, kyl mie sen löydän 8)

  Ei kyl miunkaan pelissä simit osaa pukeutua enää sään mukaan ._.

  Hei tosson pieni virhe! Ku aikuiset lähti lomalle, kirjotit et "Celine ja Annabelle jää kahestaan" :D

  Ainankii omassa pelissäni toimi hyvin ku Damien hommas ensin lapsen jonkun "randomin" kanssa ja sit sain suunnitelmat käytäntöön ja se lyöttäyty yhteen Devinin kanssa ja nyt niillä on ihana pikkuperhe - Damien, Devin ja Damienin tytär Emily ♥ Ja köh Devinin poika Mikke, jonka se kerkes hankkia sillä aikaa ku Devin asu muualla ja hoisin Rogetien kotona asioita kuntoon :DDDDD (Ja tietty Damienin rakentama plumbot 54r-1 aka Sari, josta on enemmän haittaa ku hyötyä. Ja atm myös 6 kissaa :DDD)
  Niin ja naisilla tietty se hyvä puoli, et ei tarvii ees kaapata ketään perheeseen lisääntyäkseen, riittää ku käy vaan sopivan isäehdokkaan nurkissa pyörimässä ;DDD

  AI mitä, se loppukii jo :o Noh, se tuolinmetsästys alkakoon :D (On hauskaa olla päättäväinen ja etsiä ja varsinkii jos myös löytää etsimänsä :p)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on siis kaikki kamasetit ja lisärit (sain ne yhessä vaiheessa tosi halvalla joten. :D) ja noi tuolit oon tosiaan ladannu. Latasin ne TSR:stä (the sims rescoure) ja sen tuolin nimi on Worry Less Chair, että jos kiinnostaa. :)

   Hups. :D En ees ite huomannu tota virhettä ennen kuin sanot, vaikka mä aina luen vielä kerran postauksen läpi julkaisun jälkeen. :D

   Kiitos kommentista. :) Kuvia riittää, että kattoo jos jossain vaiheessa innostais julkasta jotain. Simsiäkään en oo kyl viime aikoina innostunu pelaamaan, tiiä sitte että mikä mättää. Mut kyllä tää taas tästä. :)

   -Lukija-

   Poista

Ilahdun kaikista kommenteista. :) Muistathan olla asiallinen. ;)