Tietoja minusta

Ajattelin olevan tarpeen tehdä jonkinlainen sivu itsestään ja miksi aloitin tekemään tätä. Höystän sivua kuvilla ja jos joku kysymys painaa mieltäsi, pistä se toki alas kommentteihin. :) Ihan hirveän henkilökohtaiseksi en mene, eli tänne ei tule osoitetta, nimeä, puhelinnumeroa tai edes kaupunkia missä asun, jos sellaiset jostain syystä kiinnostaisikin. :)
Miksi aloitit blogaamisen?
-Aloitin blogaamisen, koska olin aina halunnut tehdä jotain "omaa". Mielenkiintoni vain ei riitä jos muut eivät pääse näkemään sitä mitä teen. :)

Kuinka kauan olet pelannut simssiä?
-Minähän olen vasta ihan aloittelija näissä simsjutuissa. :D Pelannut olen siis noin neljä vuotta. Kaikki pelit löytyy hyllystä. Kokeiltu on vain kolmosta ja nelosta. Kolmosen olen omaksunut itselleni. :)

Miksi juuri sims3 eikä vaikka kakkonen tai nelonen?
-Sims3 on ehkä lempipelini, koska se on eniten aidon oloinen. :) Nelosella toki pystyy muokkaamaan simin ulkonäköä hyvin paljon, mutta tavarat ja simit ovat liian vahamaisia nirsoille silmilleni. :D Mitään vikaa peleissä ei ole. :)

Oletko tyttö vai poika?
-Tyttöhän minä vielä olen. :) Edes naiseksi ei voi minua vielä sanoa. :D

Entä ikäsi?
-Sanon että sopiva. Alaikäinen vielä ja reilusti yli päiväkoti-iän, mutta enempää vihjeitä ette saa. :)

Luonteenpiirteet simssistä?
-Näytän vaikka kuvia havainnollistamaan minua ja luonnettani. :)

 Taiteellinen
Ylitunteellinen
Perfektionisti
Ystävällinen

Miksi et käytä ladatuja?
-Yksinkertainen vastaus. En osaa, enkä jaksa opetella. Perheessäni yksi henkilö osaa ladata ladattuja (järkevältä kuulostaa) ja te kaikki olisitte valmiita varmasti neuvomaan, mutta ihan hyvin ilmankin pärjää:)

Millä sanalla kuvailisit itseäsi(yksi sana)?
-Blondi. En oikeasti osaa sanoa. Blodihan mä olen joten... :D

Mikä on sun lempi lisäosa?
-Jaa-a. Jos saisi valita niitäkin joita ei ole niin ehkä vuodenajat. (ei mahdu koneelle ei voi sen takia ottaa sitä vielä. :/) Mutta jos pitää valita omista niin Täyttä Elämää, koska siinä tuli niin paljon tavaraa ja vaatteita ja toimintoja lapsia,teinejä,vauvoja ja taaperoita varten. :) Vanhukselle ja aikuisillekkin tuli paljon kaikkea kivaa. :)

Kertokaa tosiaan lisää asioita mitä haluaisitte tieää.  :) Lisäilen itsekkin sitten jos tulee mieleen. :)

2 kommenttia:

  1. Itsekin olen sitä mieltä, ettei ladatut ole mitenkään ns. "pakonomaisia" simsissä, teki sitten blogia tai ei. Itsekin latailen oikestaan vaan The sims Resourcesta, koska osa niistä tulee suoraan Sims3packeina eikä tarvi sen enempää ihmetellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jei, kerrankin joku on mun kanssa samaa mieltä!

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista. :) Muistathan olla asiallinen. ;)