tiistai 13. joulukuuta 2016

Rodiek - Sammakkotäti

Mulla on viimein innostusta simsiin. Viimein!!! Loin perheen kun aattelin kokeilla että jos tää nyt nappais ja tadaa yhtäkkiä en ois edes halunnu lopettaa. Mä pelaan tavallaan haastetta, oma keksimääni sellasta (tai no en tiiä onko joku kokeillu mutta en oikein jaksa uskoa). Siinä ainoa sääntö on se että kaikki ne elämäntavotteet täytyy suorittaa, aakkosjärjestyksessä. Enkä nyt tarkota sitä, että tää koskis vaan perijöitä koska se ois äärimmäisen hidasta, vaan kaikkia syntyneitä mukuloita  (ei koske puolisoita!) ja sit simit voi poistua talosta, kun on suorittanut sen oman elämäntavotteensa. Tai sit joudun pelaa useemmilla talouksilla yhtä aikaa, kattoo nyt.
Tällä tavalla kun pelaa tulee kokeiltua kaikkia noita simsin juttuja, koska mulla on silleen että yleensä laitan tyypin vaan töihin ja tekemään vauvoja, ei mitään mielenkiintoista.

Annabella Rodiek, tämän suvun ensimmäinen sim. En tehnyt puolisoa koska yäk tylsää, mutta tein kyllä mukulan.

Annabellan elämänhaave, on ensimmäinen mahdollinen eli siis tehdä 50 eliksiiriä ja saada 10 alkemiasta. :)

Annabellan muksu on Bethany Rodiek.  Suloinen. :)

Ei varmaan hirveesti yllätä että Annabellan työks tuli alkemisti. Toi liemi mitä Annabella tossa kuvassa tekee, oli sellanen minkä juodessa ei kyllästy/tuu yksinäiseks monee tuntii.

Alunperinhän laitoin Annabellan kokiks, kun tajusin et ainii jos se opettelee ensin vähän alkemiaa sehän voi tehdä sitä työkseen. Why not?

Voin sanoo että Bethanylla on kyllä aika paljon isänsä kanssa samaa näköö. Mä en vaan halunnu pelata miehellä niin sen takia ei sitä nyt näy.

Annabella on sotkunen luonteeltaan. :D Toi on todella ällöttävää katsoo sotkuisten tyyppien syömistä...

Pottatreenaamista.

Lähettiin ostamaan kaupasta hunajaa eliksiirii varten.

Suloiset. <3

Oikeassa alakulmassa näkyy toi hirvee nukke. D:

Bethany leikkii palikoilla. :)

Hehhe. Totta kai ekan kerran kun Annabella käyttää uunia se syttyy palamaan. :DDD

Mut totta kai niinkuin kaikki muutkin Annabella iskee silmää tulipalolle ennen kuin sammuttaa sen. :P

Bethany vaan kattoo tota ruokaa sillee "Jos mä vaan hymyilen nätisti, ehkä kukaan ei huomaa että meinaan oksentaa. :))))"

Mä menin kattoo että löytyiskö sekatavarakaupasta jotain mehiläisen vahaa eliksiiriä varten. Ei löytyny.

No sit mä kokeilin tota mehiläislaatikkoo, et jos sieltä tulis.

No mä en ainakaan saanu, vaan hunajaa, mut en tiiä et jos tyyliin savustais tai jotain niin jos sillon.

Leppäkerttuja!!

Ja sit mä tajusin mennä eliksiirikauppaan. Ja sieltä löyty!!!

Pesukarhu ja talon profiili. ♥

Ja sitten kun yritin tehdä sitä liuosta mihin tarvittiin hunajaa ja mehiläisen vahaa... Simistä tuli sammakko.

Ja toi simi jopa kurnutti! D:

Ei ihme että Bethany huutaa. Kyllä mäki varmaan huutaisin jos yhtäkkiä aamulla heräisin ja oma äiti ois sammakko...

Ja siellä se taas syö sotkusesti. Mä en tykkää tosta ihostakaan. Se on tommonen ku vampyyreillä. Yak.

Se negatiivinen tunnepalkki sano et toi lähtee joko suudelmalla tai auringonvalolla.

Ensin vähän juteltiin.

Ja sit painoin toadkiss, eli sammakkosuudelma ja kaikki alko vähän edistyä.

Koska toi mies pussas Annabellaa!
(ja siis sen pitää olla just toi sammakkosuudelma,mikään muu ei toimi ton kirouksen poistamiseen)

Annabella muuttuu. :)

Tähän onkin hyvä päättää tää postaus. :)

3 kommenttia:

  1. NONIIIIIN nyt on vuorossa siun blogin kaikkien tästä eteenpäin ilmestyneitten postausten luku ja kommentointi :D Tai ainankii yritän kommentoida kaikkiin. Et arvaa miten monta kertaa oon tänkii blogin avannu välilehteen ajatuksena ettiä se postaus, mihin oon viime kerralla jääny, mut aina on tullu sit jotain muuta; joko oon päättäny lukee sit kuitenkii jonkun nuoremman blogin yhen tai kaks postausta ja sit oonkii jääny taas sille tielle. Tai sit oon kuitenkii keksiny säätää jotain ihan muuta ja jääny taas blogien luvut kesken :DDD Mut nyt, nyt luen!!! Ainankii jonkun aikaa, ehkä jopa kaikki, samalla ku syön vapaapäivän "aamupalaani" :DDD Innostuin siivoomaan keittiötä ku olin menossa tekee leipää XD Mut hyvä et joskus ees innostun, vielä ois tänä päivänä muutama muu juttu tehtävänä: kahen vuoden kuittien lajittelu (._.) ja imurointi, sit ois ehkä kämppä taas siivottu, ellen keksi vielä jotain muuta jännää itelleni :DDD Anyway, lukemaan->

    Ompas hauskan kuulonen tavote/haaste! Muistaakseni jossain saattaa olla jopa vastaavanlainen haaste olemassa, nimenomaan siitä, et suoritetaan ne aakkosjärjestyksessä. Itekii pyrin tähän tosin vähän eri kaavalla, en nimittäin aakkosjärjestyksessä vaan simeittäin, ja pyrin valkkaamaan aina eri uria ja tavotteita et tulis tutkittua peliä mahollisimman laajasti :D Mut toi on varmasti hauska haaste siinä mielessä, et jos ei jaksa keksiä simille mitään ite, ni sit voi periaatteesa rakentaa simin sen pelkän elämäntoiveen ympärille :p

    Btw tajusin just et miks miulla aina menee sekasin kolmosen ja kakkosen nämä kaksi. Toinenhan on suomeks elämäntoive ja toinen elämänhaave, en muista koskaan kumpi on kumpi ni käytän aina molempia. Mut se johtuu siitä et ne tarkottaa käytännössä samaa, ku taas englanniksi niissä on suurempikin ero: TS3, Lifetime wish ja TS2, Lifetime want. Ja toi kakkonen ei ehkä ihan toimi suomeks, elämän_halu XD Tai siis, ei ihan sanan siinä merkityksessä toimi :D (Ja TS4 se on Aspiration eli onko se sit elämäntavoite tms. suomennettuna, en muista.)

    Apua miten paljon pälätän kaikkee randomia tähän nyt!

    Mutta ihan mielenkiintosta lukea alkemistista ku se on sellanen taito ja ammatti, mitä ei paljon miun pelissä oo vielä ollukaan. Muistaakseni Lola Pixie tais niitten kanssa ruveta pelaamaan, mut sekin on keiju. Yks noita on, mut en jaksa pelata sillä ja se oli noitten keijukaksosten kämppis ku loin ne testisimeiks joskus :D

    Onko se tytön isä pelissä mukana vai eitkö sen CASiin ja hylkäsit sinne/kaupunkiin?

    Sitä mehiläisvahaa vissiin saa siitä (mehiläispöntöstä) ku sen putsaa tai jotain? Jos muistan oikein.

    Toi on niin hämmentävää miten ton sammakon grafiikat on simssin tasolla oikeesti ihan 10/5 XDDDD

    Oho se loppu :D No, seuraavan kimppuun vaan!

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista kommenteista. :) Muistathan olla asiallinen. ;)