lauantai 29. lokakuuta 2016

En kestä tätä hiljaisuutta


 Tää blogi on ollut käsittämättömän hiljainen. En pyydä sitä anteeksi enkä lupaa mitään jatkosta, mutta aattelin kuitenkin ilmoittaa itestäni ja vähän kertoa syitä.
Mä oon ollut väsynyt, mun päiväohjelma on ollut joko koulua, kokeisiin lukemista ja muutama jakso valehtelevia viettelijöitä tai kokeisiin lukemista ja netflix-leffoja. Mä en ole itsekkään pelannut simsiä. Kuukauden aika yhteensä ehkä noin 2 minuuttia (tullut siitä että oon avannut simsin ja melkein heti lopettanut). Muutkaan pelit ei oo nyt oikein napannu, eli oikeesti oon vaan ollut enkä oo tehny mitään. :D Nyt kumminkin pikku hiljaa alkaa helpottaa koska ei oo enää ainakaan mitään tärkeitä kokeita joihin pitäisi lukea.

Aloitin joku puolitoista kuukautta sitten 100-lasta haasteen. Ei se tuu onnistumaan mutta yhessä vaiheessa otin muutaman kuvan blogia varten. Toi vaaleehiuksinen poika on mun perheen mukuloita, muut on asiakkaita.

Toi on perheen äiti. Rakastan noitten hiuksien väriä ja tota tummaa ihoa. Inhoon semmosta perus suomalaista kalpeutta.

Perheen rahantuottotapa on maalaaminen. :)
Niin ja kuvassa on perheen isä ja rakastan senkin hiuksia. <3

Perheen yksi tytär (toinen on jo muuttanu pois), en tiiä tykkäänkö siitä mutta rakastan sen hiuksia.

Perheen teinipoika joka näyttää siltä että aikoo murhata jonkun. Tykkään sen sinisistä silmistä . <3

Tästä piti napata kuva nopeesti, koska halusin kuvaa tän bugin. Toi musta nurtsi tuli siis aina kun palasin kartasta tohon perheen asuntoon.

Meidän pikkunen vaavi

Bugi jota rakastan, jos ilmeitä ei lasketa! Tyttö ei nimitäin päässy nousemaan sängystä pois koska sen rakas veli seiso siinä. :DD

***
Palataan asiaan taas joskus. En tiiä tuleeko seuraava postaus huomenna, viikon, kuukauden tai vuoden päästä. Tiedän että en halua lopettaa tätä, mutta en tiedä kuinka kauan kestää ennen kuin Sims tuntuu taas kivalta.




2 kommenttia:

  1. Hei ota ihan rauhassa vaan :) Sims on vähän sellanen... kausittainen peli, mie jos kuka tiedän mistä puhun! :DDDDD Nimimerkillä vikan lisärin jälkeen taukosin yli 2 vuotta, ennen ku uuden koneen myötä sain uutta intoa peliinkin (olihan se tympeetä pelata jos joka toinen pelikerta päättyy virhekoodiin ja joka toinen puolessa välissä pelin kaatumiseen). Ja nytkii vaikka on intoa, en oo millään kerenny pelaamaan juurikin koulun takia ja ihan vielä en oo vähentäny päiviäkään "töissä" ku en oo vielä virallisesti valmistunu.

    Mutta niin, kuuntelet vaan ittees ja jos ei innosta, sitten ei innosta. Kyl se into sieltä palaa jahka on palatakseen :) Muista, ettet oot velvollinen kenellekään simssin pelaamisen tai blogin kirjottamisen suhteen. On ystävällistä ilmotella aina itestään, mut muista silti pelata aina vaan omaks ilokseks eikä sillä ajatuksella, et "ku on se blogikin", koska hyvää kannattaa aina odottaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Oot ihan oikeessa. :)

      Poista

Ilahdun kaikista kommenteista. :) Muistathan olla asiallinen. ;)